Dom: wakacyjna zmiana

<
3/18
>
Stylizacja i tekst: Agnieszka Osak-Rejmer Zdjęcia: Sylwester rejmer
Zdjęcie numer 2 w galerii - Dom: wakacyjna zmiana

Fot. Sylwester Rejmer

< >
DOM. Całą ścianę salonu zajęła zabudowa z płyty gipsowo-kartonowej. Ciemne wnęki zajmuje sprzęt RTV oraz długi biokominek (na dole). Spójnikiem w wystroju są żółte elementy - blat wyspy, nóżki stolika, pas na suficie i dodatki.
  • Zdjęcie numer 1 w galerii Dom: wakacyjna zmiana
  • Zdjęcie numer 2 w galerii Dom: wakacyjna zmiana
  • Zdjęcie numer 3 w galerii Dom: wakacyjna zmiana
  • Zdjęcie numer 4 w galerii Dom: wakacyjna zmiana
  • Zdjęcie numer 5 w galerii Dom: wakacyjna zmiana
  • Zdjęcie numer 6 w galerii Dom: wakacyjna zmiana
  • Zdjęcie numer 7 w galerii Dom: wakacyjna zmiana
  • Zdjęcie numer 8 w galerii Dom: wakacyjna zmiana
  • Zdjęcie numer 9 w galerii Dom: wakacyjna zmiana
  • Zdjęcie numer 10 w galerii Dom: wakacyjna zmiana
  • Zdjęcie numer 11 w galerii Dom: wakacyjna zmiana
  • Zdjęcie numer 12 w galerii Dom: wakacyjna zmiana
  • Zdjęcie numer 13 w galerii Dom: wakacyjna zmiana
  • Zdjęcie numer 14 w galerii Dom: wakacyjna zmiana
  • Zdjęcie numer 15 w galerii Dom: wakacyjna zmiana
  • Zdjęcie numer 16 w galerii Dom: wakacyjna zmiana
  • Zdjęcie numer 17 w galerii Dom: wakacyjna zmiana
  • Zdjęcie numer 18 w galerii Dom: wakacyjna zmiana
  • Podziel się